Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

A fórum témáinak jelentős része csak regisztráció után érhető el.
A Fórum Weblapja

collapse collapse
Egy kis reklám

* Legújabb tagjaink

Üdvözlünk a Miofan.com-on

Ez a honlap az index.hu MIO C320-C520-C720 topikjának köszönheti létét. Másfél év volt ott az aranykor, a társaság "kemény magja" ott állt össze. Ez az időszak volt a Mio Cx20 sorozat fénykora, és az iGO hódításának kezdete. Hozzájárultak a topik népszerűségéhez a MioMap és szoftverfrissítése, illetve ezeknek a hiányuk.
Idővel azonban megváltozott a helyzet, és 2008 őszére a "szakmai" munka helyett a személyeskedésektől sem mentes viták terepe lett a fórum. Erre az időszakra a moderáció látókörébe is belekerültünk, és egy traktor mélyszántást végzett a tagok között. Már korábbi találkozókon felmerült egy önálló oldal létesítésnek igénye, így nem volt váratlan Vati lépése, amikor beregisztrálta a miofan.com-ot. Napokon belül megjelent az előző fórum közössége, és azóta is egyfolytában bővül a regisztrált tagok névsora. Pár lelkes, és szorgalmas tag létrehozta a F.A.Q.-t, ami rendszerezve tartalmazza gyakran felmerülő kérdésekre a választ, az iGO, és egyéb navigációs szoftverek, és hardverek témájában. A fórum témák sora is sokat bővült, nem csak a Cx20-as sorozattal kapcsolatban álló kérdésekre találhatsz választ, hanem rengeteg PNA, és PDA megoldásait is megtalálhatod.
A közösség nem csak az interneten keresztül tartja a kapcsolatot, hanem személyes találkozókon is. Az ezekről készült videók mindent elárulnak a hangulatról :).
Reméljük, a problémádra te is megtalálod itt a megoldást, és akkor elmondhatjuk:

MA SEM ÉLTÜNK HIÁBA!

Kérlek, először a FAQ-t olvasd el, ha kérdésed van, és csak utána tedd fel a megfelelő topikban, ha nem találtál rá megoldást. Ha olyan kérdést teszel fel, ami szerepel a FAQ-ban, figyelmeztetésben részesülhetsz, visszaeső bűnösként pedig az írási jogodat is megvonhatják az oldal moderátorai. Erre egyszerűen azért van szükség, hogy ne legyen naponta háromszor ugyanaz a téma leírva. Ha valami nem tiszta, akkor nyugodtan kérdezz, de írd le, milyen készülékre, melyik verziót próbálod felrakni, és mi az a pont, ahol elakadtál.
A tipikusan rossz hozászólás:
"Vettem egy navigációt, azt hallottam, hogy fel lehet rá rakni az Igot, de nem tudom hogyan, pls segítsetek"
Ilyen esetekben jó eséllyel morcos tagok fognak kiosztani, hogy OLVASS VISSZA, és te pedig meg leszel róla győződve, hogy itt milyen szemét alakok vannak. Ha viszont így kezded:
"Sziasztok, vásároltam egy NewTajwanDzsunkaGPS-t, térkép, és szoftverek nélkül. Elovastam a FAQ-t, letöltöttem a 9.42584 Igo-t, feltöltöttem a flashbe a Ittanavigació könyvtárba, az Igo.exe-t átneveztem mostazonnalinduljel.dat-ra, de induláskor a következő a hibaüzenet: 'Túl magas a vércukorszint!'. Mit tanácsoltok?"
mindenki megpróbál majd segíteni.

Jó fórumozást!

xx Karbantartás | 31 Márc 11
Heyjoe
09:09:38 írta Heyjoe
Megtekintve: 908 | Hozzászólások: 0

Egyes funkciók (barátlista, aláírásmezők, stb) ideiglenesen korlátozva lettek. Amint lehet, újra bekapcsoljuk őket.
Elnézést az okozott kellemetlenségekért :)

xx 3.7 Building | 03 Aug 10
22:31:43 írta staphylo | Megtekintve: 1781 | Hozzászólások: 0

FAQ
a 3dc azaz 3d city  -  ez jeleníti meg a sematikus "városképet", amely az épületek többé-kevésbé pontos alaprajzára húzott térbeli hasábok. Ez azonban csak nagyobb városokra van elkészítve. Tehát: ha ez a fájl nincs, akkor valóban nincsenek épületsémák.
a 3dl azaz
...

xx VIP | 14 Febr 10
Heyjoe
14:55:22 írta Heyjoe
Megtekintve: 4822 | Hozzászólások: 52

Kedves Felhasználók

Elindítottuk a VIP tagsági lehetőséget. VIP tag az lehet, aki a bal felső sarokban található Donate gomb segítségével támogatja a fórum működését.

A támogatásért cserébe, amit nyújtani tudunk:

A támogatás mértékétől függetlenül az avatar mellett megjelenik a VIP felirat
A támogatás mértékétől függetlenül egy, csak a VIP tagok álta...

xx 6.6.1 Myguide 3100 GO | 13 Dec 09
sponge
00:08:13 írta sponge
Megtekintve: 6196 | Hozzászólások: 0

FAQ
Igo8 felrakása.
Idézet
Egy megoldás, ha valakit érdekel!
Indítsd el a Microsoft ActiveSync programot.
Kapcsold be és kösd össze USB kábellel a MyGuide 3100-as gépet a PC-vel.
Várd meg, míg az ActiveSync megtalálja a MyGuide-ot, ha az AS kérdezi, akkor állíts be normál partnerséget.
Ha a kapcsolat létrejött, klikkelj az ActiveSync-ben a Tallózás ik
...

xx Egy éves a miofan.com | 28 Nov 09
Heyjoe
01:13:12 írta Heyjoe
Megtekintve: 3395 | Hozzászólások: 3

Egy éve váltunk le az ős-fórumról, és kezdtük el önálló működésünket.
Jöjjön egy rövid összefoglaló az oldalról:
Pár napig, míg nem készült el a domain, egy ideiglenes helyen dekkoltunk, majd jött a költözés, ami nem volt mentes az izgalmaktól: Terveink szerint délután ötkor egy rövid időre leállt volna az oldal, majd pár perc elteltével a végleges helyén éledt volna újjá. Biz...

Oldalak: [1] 2 3 4

* FAQ

A MioPocket keretprogram telepítéséről pár szóban.

Többektől olvastam, hogy a MioPocket telepítés után összevissza írogat a Windowsba a registry-be és nagy a memória igénye (vagyis nagy helyet elvesz az amúgy is szűkös flash területből).
Nos, ez így nem teljesen igaz.
A MioPocket két telepítési metódussal bír.
-A pr...

Ugrás a topikhoz

* Miofan pólók

* Twitter
Wed, 30 Jun 2010 12:36:27 +0000
Miofan: Szolgáltatóhiba

Sun, 14 Feb 2010 22:53:14 +0000
Miofan: lassan éledezünk

Sun, 14 Feb 2010 22:12:16 +0000
Miofan: A hiba a tengeren túl van

Sun, 14 Feb 2010 21:54:06 +0000
Miofan: állunk, rajtunk kívülálló okok miatt

Mon, 30 Nov 2009 14:44:03 +0000
Miofan: Elindultunk!

Mon, 30 Nov 2009 12:35:17 +0000
Miofan: @iszalai: Még én sem raktam fel a sajátokat, eccerűen nincs időm semmire.

Mon, 30 Nov 2009 12:03:26 +0000
Miofan: Ismét állunk, remélhetőleg nem sokáig. már egy napja reszelik a vasat

Mon, 30 Nov 2009 11:43:16 +0000
Miofan: @akyyyc: A fórumon várjuk az eredményt

Mon, 30 Nov 2009 10:50:15 +0000
Miofan: @akyyyc: kifejtenéd bővebben?

Mon, 30 Nov 2009 10:46:45 +0000
akyyyc: Van egy 5letem hogyan tudnám GPS-t rádión keresztül használni:D Vagy töltő nélkül